Tel: 085-2731886
E-mail: info@vcftrainingen.nl
Rijnstraat 7a, OSS
 
 
 
 
 
Inloggen
Home

  Wij zijn een trainingsbedrijf gespecialiseerd in de logistieke sector, en dan met name inzake specifieke kennisoverdracht. Hiervoor hebben we opleidingen en cursussen ontwikkeld en laten ontwikkelen.
Sterk gericht op het verzorgen van cursussen voor nascholing voor vrachtautochauffeurs, hef- en reachtruckcursussen, VCA en BHV. We leveren aan steeds meer en meer klanten complete 5-jaars pakketten voor de code 95.

Eerste extra specialisatie: AGRARISCHE SECTOR
Onze klanten zitten door geheel Nederland in de agrarische sector, waaronder o.a. vee- en pluimveetransporteurs, mesttransportbedrijven, veevoedertransporteurs en fouragehandelaren.

Tweede extra specialisatie: DISTRIBUTIE
Veel van onze klanten zijn transporteurs actief in distributie van stukgoed en bulk. Bedrijven verspreid door geheel Nederland.

Derde extra specialisatie: VEILIGHEID
Vooral in Oss en verre omgeving; veiligheidstrainingen waaronder onder andere VCA, BHV, Heftruck en Reachtruck.

VCF Trainingen biedt diverse uitgebreide code-95 pakketten aan. Conform uw wensen stellen we het pakket samen, desgewenst met de diverse vakbekwaamheidspasjes.  

Ja, wij kiezen voor kwaliteit! Stilstaan bij wat je doet en kijken wat nog verbeterd kan worden is van belang. Verder is het belangrijk dat de cursus voor iedereen zeer goed te begrijpen is. Uiteraard maken we er gezamenlijk ook altijd weer een zeer gezellige dag van!

We zijn niet voor niets DÉ SPECIALIST IN LOGISTIEKE TRAININGEN!!
 
Nieuws

* STAP-Budget Gratis 35 uur nascholing code95 t.w.v. € 1.000,- subsidie !!
Vanaf 1-7-2022 bieden wij Pakketten code95 aan met subsidie via het STAP-budget (Stimulering Arbeidsmarkt Positie).
Wil je deze zomer ook gratis (middels de STAP-subsidie) de 35 uur code95 behalen? Of heb je nog vragen en/of opmerkingen, neem dan ajb contact met ons op. We helpen graag!

* De NBW-CURSUS (Q-livestock Handling & Transport).
Voor alle verzamelplaatshouders is er binnenkort weer de NBW-cursussen! Wees er snel bij!!


Het betreft de volgende zaterdagen:
Zaterdag 23-04-2022 te Neerkant
Zaterdag 21-05-2022 te Bunnik
Zaterdag 02-07-2022 te Dalmsholte

KLIK HIERONDER OM IN TE SCHRIJVEN:
 
*
NIWO-vergunning. Bent u transportondernemer? LET OP: Dan is een NIWO-vergunning verplicht! Vraag ernaar bij VCF Trainingen. We regelen het graag en goed voor u.


*
Nu 5-jaar pakketten voor code 95 vanaf € 13,- per cursus!! Alleen geldig met SOOB-Subsidie. Vraag ons naar de voorwaarden.


*
Wij houden de punten code-95 van uw chauffeurs voor u bij, en ontzorgen volledig als u dat wilt. Altijd 24 uur per dag veilig online voor u inzichtelijk via een eigen inlogcode.


Vind ons op